Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë metodat që përdoren për caktimin e fortësisë së drurit ?

Cilat janë metodat që përdoren për caktimin e fortësisë së drurit ?
 

Për caktimin e fortësisë së drurit më së shumti përdoren dy metoda:
 

Metoda me anën e sferave dhe
 

Metoda me anën e cilindrave.
Cilat janë metodat që përdoren për caktimin e fortësisë së drurit ?
 

Për caktimin e fortësisë së drurit më së shumti përdoren dy metoda:
 

Metoda me anën e sferave dhe
 

Metoda me anën e cilindrave.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat