Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë format farmaceutike dhe dozat e Dantrolenit ?

Cilat janë format farmaceutike dhe dozat e Dantrolenit ? 

Format farmaceutike dhe dozat e Dantrolenit janë si vijon:

Kapsulla: 25 mg,

Pluhur për tretësirë për injekcion: 20 mg
Cilat janë format farmaceutike dhe dozat e Dantrolenit ? 

Format farmaceutike dhe dozat e Dantrolenit janë si vijon:

Kapsulla: 25 mg,

Pluhur për tretësirë për injekcion: 20 mg
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat