Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Argjili i loparcit

Argjili i loparcit

Argjili i loparcit që përmban përqindje të madhe të përbërsve të ndryshmë, sidomos përmban material gëlqeror të imtësuar dhe me kualitet të lartë, ka ngjyrë hiri deri në të gjelbër të mbyllur.
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat