Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Te pazëvendëueshëm në terapinë e iridocikliteve janë :


Te pazëvendëueshëm në terapinë e iridocikliteve janë :

a.    Cikloplegjikët dhe kortikosteroidet
b.    Miotikët
c.    Intervenimet kirurgjike

loading...

Te pazëvendëueshëm në terapinë e iridocikliteve janë :

a.    Cikloplegjikët dhe kortikosteroidet
b.    Miotikët
c.    Intervenimet kirurgjike

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat