Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Një thënie për dashurinë dhe kollin sygjeruar nga Blertina Bislimi ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Një thënie për dashurinë dhe kollin sygjeruar nga Blertina Bislimi

Një thënie për dashurinë dhe kollin sygjeruar nga Blertina Bislimi

Dashuria dhe kolli nuk mund të fshihen.


       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •