Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

MOTËR E MBULUAR… KUJDES!Motër e ndershme ruaju, ruaju mos të jesh sikurse këto:

E mbuluar dhe e makijazhuar...
E mbuluar dhe me sjellje të këqija ndaj fqinjeve dhe shoqeve…
E mbuluar dhe e parfumuar…
E mbuluar dhe me rroba të ngushta…
E mbuluar dhe me rroba të tejdukshme…
E mbuluar dhe me rroba te zbukuruara…
E mbuluar dhe nuk përmbush obligimet e bashkëshortit dhe shtëpisë…
E mbuluar dhe ngrit zërin lartë duke qeshur…
E mbuluar dhe nuk i buzëqesh shoqeve asnjëherë…
E mbuluar dhe asnjë nate nuk llogariten veten për mëkatet e bëra…
E mbuluar dhe ende flet e përzihet me meshkuj sikurse injorantet e tjera…
E mbuluar dhe shkon ne sallone dasmash ku muzika gumëzhin…
E mbuluar dhe udhëton e vetme në distancë të largët pa mahrem (shoqërues)…
E mbuluar dhe nuk di të lexojë Kur’an…

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi
loading...


Motër e ndershme ruaju, ruaju mos të jesh sikurse këto:

E mbuluar dhe e makijazhuar...
E mbuluar dhe me sjellje të këqija ndaj fqinjeve dhe shoqeve…
E mbuluar dhe e parfumuar…
E mbuluar dhe me rroba të ngushta…
E mbuluar dhe me rroba të tejdukshme…
E mbuluar dhe me rroba te zbukuruara…
E mbuluar dhe nuk përmbush obligimet e bashkëshortit dhe shtëpisë…
E mbuluar dhe ngrit zërin lartë duke qeshur…
E mbuluar dhe nuk i buzëqesh shoqeve asnjëherë…
E mbuluar dhe asnjë nate nuk llogariten veten për mëkatet e bëra…
E mbuluar dhe ende flet e përzihet me meshkuj sikurse injorantet e tjera…
E mbuluar dhe shkon ne sallone dasmash ku muzika gumëzhin…
E mbuluar dhe udhëton e vetme në distancë të largët pa mahrem (shoqërues)…
E mbuluar dhe nuk di të lexojë Kur’an…

Përshtati: Hoxhë Valdet Kamberi
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat