Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Lëndimet perforative të syrit shkaktohen me :


Lëndimet perforative të syrit shkaktohen me :

a.     Me mjete të mprehta ose me grimca të vogla me shpejtësi të madhe
b.    Me mjete të topitura
c.     Me mjete me volum më të madhë se syri dhe orbita

loading...

Lëndimet perforative të syrit shkaktohen me :

a.     Me mjete të mprehta ose me grimca të vogla me shpejtësi të madhe
b.    Me mjete të topitura
c.     Me mjete me volum më të madhë se syri dhe orbita

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat