Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kush e formon murin e pasëm të ventriculus III ?

Kush e formon murin e pasëm të ventriculus III ?Murin e pasëm të ventriculus III e formon  epithalamus dhe mesencephalon.


Kush e formon murin e pasëm të ventriculus III ?Murin e pasëm të ventriculus III e formon  epithalamus dhe mesencephalon.


loading...

Related Posts :Namazi

Syzat