Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Ku lidhet tubokurarina dhe çka pengon ?

Ku lidhet tubokurarina dhe çka pengon ? 

Tubokurarina (alkaloidi kurare), lidhet për receptorët e acetilkolinës dhe pengon lidhjen e veprimin e acetilkolinës.

Tubokurarina, Farmakologjia, Fiziologjia Patologjike,
Ku lidhet tubokurarina dhe çka pengon ? 

Tubokurarina (alkaloidi kurare), lidhet për receptorët e acetilkolinës dhe pengon lidhjen e veprimin e acetilkolinës.

Tubokurarina, Farmakologjia, Fiziologjia Patologjike,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat