Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë muret e ventriculus tertius ?Muret e ventriculus tertius janë:

a) i përparëm, dy anësorë,  i sipërm dhe i poshtëm
b) i pasëm, dy anësorë, i sipërm dhe i poshtëm
c) i përparëm, i pasëm, i sipërm, i poshtëm dhe dy anësorë


Muret e ventriculus tertius janë:

a) i përparëm, dy anësorë,  i sipërm dhe i poshtëm
b) i pasëm, dy anësorë, i sipërm dhe i poshtëm
c) i përparëm, i pasëm, i sipërm, i poshtëm dhe dy anësorë
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat