Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cila nga këto është jo e sakt për lobin e veshkës :

Cila nga këto është jo e sakt për lobin e veshkës :

a) përfaqëson njësinë që përbëhet nga LK dhe L.Medulare

b) projektohet në sipërfaqe të veshkës te një posalinduri

c) pjesa apikale medulare e tij arrin deri në kalicin e vogël

d) quhet ndryshe dhe piramida e Malpigit

e) te njeriu nuk ka kufij të qartë prej indi lidhor

loading...

Related Posts :Namazi

Syzat