Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershë apo poezi për diktatorët nga Rifat Kukaj


Diktatoret

Kush ishin
Diktatorët
Hitler
E Musolini ?

-Di që njëri
Kërkonte
Bir mini
E tjetri
Vrimë zhapini!

poezi per diktatoret,diktatoret poezi,vjersha per diktatoret,diktatori poezi,vjersha dhe poezi per diktatorin,

Diktatoret

Kush ishin
Diktatorët
Hitler
E Musolini ?

-Di që njëri
Kërkonte
Bir mini
E tjetri
Vrimë zhapini!

poezi per diktatoret,diktatoret poezi,vjersha per diktatoret,diktatori poezi,vjersha dhe poezi per diktatorin,
loading...

Related Posts :



Namazi

Syzat