Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Të jesh besnik, bujar, i drejtë e i dhembshëm

Të jesh besnik, bujar, i drejtë e i dhembshëm kur përhapet pabesia, koprracia, padrejtësia e vrazhdësia, s'je thjesht besnik, bujar, i drejtë e i dhembshëm, por edhe prijës drejt tyre.
Lum për ata që qëndrojnë të përkushtuar në virtytet e larta dhe ftojnë drejt tyre me sjelljet e veprat e tyre !
Mund të jesh njëri prej tyre?
Bëhu prej tyre, bëhu prej ngadhënjimtarëve !
Avni Tafili
 
Të jesh besnik, bujar, i drejtë e i dhembshëm kur përhapet pabesia, koprracia, padrejtësia e vrazhdësia, s'je thjesht besnik, bujar, i drejtë e i dhembshëm, por edhe prijës drejt tyre.
Lum për ata që qëndrojnë të përkushtuar në virtytet e larta dhe ftojnë drejt tyre me sjelljet e veprat e tyre !
Mund të jesh njëri prej tyre?
Bëhu prej tyre, bëhu prej ngadhënjimtarëve !
Avni Tafili
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat