Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Poezi per gjyshen shkruar nga Ersilja ÇeliGjyshes

Kur isha e vogël,
Kisha një gjyshe,
Më puthte, më perkëdhelte,
Më ushqente si dallëndyshe.

Më tundëte krevatin,
Më vinte  në gjumë,
Ëmbël më këndonte,
Më thosh të dua shumë.

Syçkat më mbylleshin,
Ngadalë e ngadalë,
Në vesh më tingëllonte
Një ninull, një përrallë.

Vitet si kaluan,
Ikën me të shpejtë!…
Dhe gjyshen e dua
Ta kem pranë për jetë.

Nga gjyshja ime
Kam mësuar gjithçka,
Vath në vesh i kam
Këshillat që më dha.

Poezi per gjyshen,vjersha per gjyshen,vjershe per gjyshen
loading...


Gjyshes

Kur isha e vogël,
Kisha një gjyshe,
Më puthte, më perkëdhelte,
Më ushqente si dallëndyshe.

Më tundëte krevatin,
Më vinte  në gjumë,
Ëmbël më këndonte,
Më thosh të dua shumë.

Syçkat më mbylleshin,
Ngadalë e ngadalë,
Në vesh më tingëllonte
Një ninull, një përrallë.

Vitet si kaluan,
Ikën me të shpejtë!…
Dhe gjyshen e dua
Ta kem pranë për jetë.

Nga gjyshja ime
Kam mësuar gjithçka,
Vath në vesh i kam
Këshillat që më dha.

Poezi per gjyshen,vjersha per gjyshen,vjershe per gjyshen
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat