Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Numri i leukociteve ne 1 mm3 ne gjakun e njeriut sillet:

Numri i leukociteve ne 1 mm3 ne gjakun e njeriut sillet:

A 5000-10000
B 4.5-5 milon
C 120 miliard
D 2000-3000
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie