Bojkoto produktet e Serbisë

Bojkoto produktet e Serbisë

Një thënie për dashurinë nga Coelho

"Dashuria vjen, ulet këmbëkryq dhe arrin të kontrollojë gjithçka. Por vetëm shpirtrat e fortë munden ta mbartin."
|Coelho|

Share/Bookmark
       
   
  •