Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Kur shoh me vëmendje botën e kafshëve dhe meditoj

Kur shoh me vëmendje botën e kafshëve dhe meditoj, ndonjëherë mendoj se, u krijuan edhe për të dhënë shembuj të qartë të karaktereve njerëzore.
Avni Tafili
 
loading...
Kur shoh me vëmendje botën e kafshëve dhe meditoj, ndonjëherë mendoj se, u krijuan edhe për të dhënë shembuj të qartë të karaktereve njerëzore.
Avni Tafili
 
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat