Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershë apo poezi për Kosovën shkruar nga Qëndresa Rraci

Kosova martire
Kosova krenare
Me gjak e larë
Nga bishat barbare

Kosovë t'kujtojmë
Sa shumë ke vuajtur
Prandaj t'këshillojm
që t'bëhesh e lumtur

poezi per Kosoven,vjershe per Kosoven,Kosova poezi te bukura,poezi per shtetin e Kosoven,Poezi per republiken e Kosoves,vjersha dhe poezi shqip,poezi te ndryshme shqip
Kosova martire
Kosova krenare
Me gjak e larë
Nga bishat barbare

Kosovë t'kujtojmë
Sa shumë ke vuajtur
Prandaj t'këshillojm
që t'bëhesh e lumtur

poezi per Kosoven,vjershe per Kosoven,Kosova poezi te bukura,poezi per shtetin e Kosoven,Poezi per republiken e Kosoves,vjersha dhe poezi shqip,poezi te ndryshme shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat