Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershë apo poezi për Arsimin

Arsimi

Sa e dua arsimin
zemër më fle
Aty gjej folenë
Dhe kënaqësinë

Të jesh i arsimuar
Të jesh i edukuar
Se arsimi është dritë
Na shpie te lartësitë

Shkruar nga Fatlum Hamza

vjershe per arsimin,poezi per arsimin,vjersha per arsimin,poezi per arsimin,vjersha shqip,poezi shqip per arsimin,arsimi poezi,vjersha arsimi,arsimi poezi ne shqip
Arsimi

Sa e dua arsimin
zemër më fle
Aty gjej folenë
Dhe kënaqësinë

Të jesh i arsimuar
Të jesh i edukuar
Se arsimi është dritë
Na shpie te lartësitë

Shkruar nga Fatlum Hamza

vjershe per arsimin,poezi per arsimin,vjersha per arsimin,poezi per arsimin,vjersha shqip,poezi shqip per arsimin,arsimi poezi,vjersha arsimi,arsimi poezi ne shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat