Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjersha - Të mësojmë

Ne duhet të mësojmë
Dhe t'marrim dituri
Mes vete t'krijojmë
Vetëm harmoni!

Shkruar nga:Qëndresa Rraci

vjersha per mesimin,poezi per mesimin,vjersha mesim,vjersha per te mesuarit
Ne duhet të mësojmë
Dhe t'marrim dituri
Mes vete t'krijojmë
Vetëm harmoni!

Shkruar nga:Qëndresa Rraci

vjersha per mesimin,poezi per mesimin,vjersha mesim,vjersha per te mesuarit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat