Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Sa kohe ka menyra lidhore ?

Sa kohe ka menyra lidhore  ?
A:3
B:4
C:7
D:5
Mënyra lidhore ka katër kohë:Kohën e tashme,Kohën e pakryer,Kohën e kryer,Kohën më se të kryer.
cilat jane kohet e menyres lidhore,sa kohe ka menyra lidhore,menyra lidhore shqip,kohet e menyres lidhore
 
 
 
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie