Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Poezi apo vjershë për hënën


Hëna

qiellin e kaltër
Natë vezullon
Me bukurinë e saj
Natën e zbukuron

Unë gjithmonë e vështroj
Me plot kënaqësi
Ajo nxit shumë ëndrra
Për në ardhmëri

Shkruar nga: Mihrije Abdullahu

poezi per hanen,poezi per henen,hëna poezi,poezi për hënën,vjershë për hënën,hëna poezi shqip,vjersha për hënën,vjersha per henen,vjersha per hanen,hëna lart në qiell poezi
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie