Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Poezi apo vjershe per festat e prinderve(per 7 dhe 8 marsin)

Festat e prinderve

2 festa kam
une o femi
1 ne shkolle
e 1 ne shtepi

1-ra e mesuesit
e tjetra e nenes
te 2-ja shkelqejn
si drita e henes

7 marsi ne shkoll
8 marsi ne shtepi
te dyja i çmoj
festat jua uroj

Erdita Kekaj

 per per 7 dhe 8 marsin,poezi per 8 marsin,poezi per 7 dhe 8 marsin,vjersha per 7 marsin,vjershe per 8 marsin,8marsi vjersha shqip
Festat e prinderve

2 festa kam
une o femi
1 ne shkolle
e 1 ne shtepi

1-ra e mesuesit
e tjetra e nenes
te 2-ja shkelqejn
si drita e henes

7 marsi ne shkoll
8 marsi ne shtepi
te dyja i çmoj
festat jua uroj

Erdita Kekaj

 per per 7 dhe 8 marsin,poezi per 8 marsin,poezi per 7 dhe 8 marsin,vjersha per 7 marsin,vjershe per 8 marsin,8marsi vjersha shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat