Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

LOTI I GJYSHES poezi nga Gëzim Ajgeraj


LOTI I GJYSHES

Udhës së mërgimit ikën
Gjyshja mbet e vetmuar,
Me lotë nëpër faqe
Dhe shami në duar.Sa shumë u dhimbsej gjyshja
Nga kujtimet s`largohet,
do të vijë ditë e bardhë
nipat me gjyshen t`përqafohen.

 Gëzim Ajgeraj

poezi per gjyshen,gjyshja poezi shqip,vjersha dhe poezi per gjyshen,gjyshja poezi shqip,vjersha per gjyshen e vetmuar,vjersha per gjyshen time

LOTI I GJYSHES

Udhës së mërgimit ikën
Gjyshja mbet e vetmuar,
Me lotë nëpër faqe
Dhe shami në duar.Sa shumë u dhimbsej gjyshja
Nga kujtimet s`largohet,
do të vijë ditë e bardhë
nipat me gjyshen t`përqafohen.

 Gëzim Ajgeraj

poezi per gjyshen,gjyshja poezi shqip,vjersha dhe poezi per gjyshen,gjyshja poezi shqip,vjersha per gjyshen e vetmuar,vjersha per gjyshen time
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat