Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është imagjinata ?

Imagjinata është aftësia e njeriut për të krijuar e për të ndërtuar në vetëdijen e vet figura ose ide të reja, duke lidhur, duke ndryshuar ose duke shndërruar përfytyrimet e sendeve, të dukurive etj. dhe njohuritë e fituara më parë, zotësi për të krijuar, për të zbuluar ose për të shpikur diçka të re në bazë të përvojës së fituar dhe të njohurive të grumbulluara gjatë jetës; krijim me mend, pjellë e mendjes, trillim, fantazi; proces psikik për të krijuar në vetëdije figura të reja.

qka eshte imagjinata,cka eshte imagjinata,ceshte imagjinata,cfare eshte imagjinata,qka osht imagjinata,imagjinata shqip,qka quajme imagjinate
Imagjinata është aftësia e njeriut për të krijuar e për të ndërtuar në vetëdijen e vet figura ose ide të reja, duke lidhur, duke ndryshuar ose duke shndërruar përfytyrimet e sendeve, të dukurive etj. dhe njohuritë e fituara më parë, zotësi për të krijuar, për të zbuluar ose për të shpikur diçka të re në bazë të përvojës së fituar dhe të njohurive të grumbulluara gjatë jetës; krijim me mend, pjellë e mendjes, trillim, fantazi; proces psikik për të krijuar në vetëdije figura të reja.

qka eshte imagjinata,cka eshte imagjinata,ceshte imagjinata,cfare eshte imagjinata,qka osht imagjinata,imagjinata shqip,qka quajme imagjinate
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat