Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Per te gjithe dhunen e ushtruar mbi te...Per te gjithe dhunen e ushtruar mbi te...
Per te gjitha fyerjet qe keni derdhur mbi te...
Per inteligjencen e saj te shkelur...
Per trupin e saj qe keni shfrytezuar...
Per lirine qe i keni mohuar...
Per gojen qe i keni mbyllur ...
Per injorancen me te cilen e braktiset...
Per krahet e saj te prere...
Per te gjitha keto: Ne kembe zoterinj, perpara nje GRUAJE!

William Shakespeare
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie