Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Çka është varësia nga droga ?


Çka është varësia nga droga ?

Kur një person bëhet i varur nga droga pas përdorimit të rëndë dhe afatgjatë të drogës atëherë themi se ka zhvilluar varësi nga droga.

Personi ka nevojë që të përdorë drogën që të ndihet normal ose që të mos ketë simptomat e pakëndshme të krizës së mungesës së drogës

Varësia nga droga mund të jetë fizike,psikologjike ose të dyja bashkë.

qka eshte varesia nga droga,cka eshte varesia nga droga,ceshte varesia nga droga,droga dhe varesia e saj,droga shqip,varesia ndaj droges
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie