Bojkoto produktet e Serbisë

Bojkoto produktet e Serbisë

Çka është Tundra ?


Çka është Tundra ?

Tundra është bashkësi bimore e myushqeve,likeneve dhe barishtave moçalike të viseve polare.


qka eshte tundra,cka eshte tundra,cfare eshte tundra,cka quajme tunder,qka jane tundrat,cka jane tundrat,tundra ne shqip,gjeografi,qfare jane tundrat,
Share/Bookmark
       
   

Related post  •