Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është stresi ?


Stresi është një reaksion apo reagim natyror i organizmit ndaj presioneve të jashtme ngacmuese. 

Për një zhvillim normal, fizik e psikik, njeriu ka nevojë për një dozë të caktuar stresi i cili e detyron atë, përmes tendosjeve dhe shtendosjeve të reagoj dhe të veproj. 

qka eshte stresi,cka eshte stresi,cfare eshte stresi,ceshte stresi,stresi shqip,qka quajme stres,stresi shqip,streset shqip

Stresi është një reaksion apo reagim natyror i organizmit ndaj presioneve të jashtme ngacmuese. 

Për një zhvillim normal, fizik e psikik, njeriu ka nevojë për një dozë të caktuar stresi i cili e detyron atë, përmes tendosjeve dhe shtendosjeve të reagoj dhe të veproj. 

qka eshte stresi,cka eshte stresi,cfare eshte stresi,ceshte stresi,stresi shqip,qka quajme stres,stresi shqip,streset shqip
loading...

Related Posts :Syzat

Namazi