Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka eshte smira ?


Çka eshte smira ?

''Smira'' eshte ndjenja e lakmisë, e keqardhjes dhe e keqdashjes, që na ngjallet kur shohim dikë më mirë se veten.


qka eshte smira,cka eshtes smira,ceshte smira,cfare eshte smira,qka quajme smire,kuptimi i fjales smire,smira kuptimi shqip,

Çka eshte smira ?

''Smira'' eshte ndjenja e lakmisë, e keqardhjes dhe e keqdashjes, që na ngjallet kur shohim dikë më mirë se veten.


qka eshte smira,cka eshtes smira,ceshte smira,cfare eshte smira,qka quajme smire,kuptimi i fjales smire,smira kuptimi shqip,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat