Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka eshte meningjiti ?


Çka eshte meningjiti ?

Meningjiti paraqet inflamacion i cipave të trurit, që e mbulojnë trurin dhe palcën kurrizore. Mund të jetë i shkaktuar nga viruset ose nga bakteret. 

Meningjiti viral zakonisht është më i lehtë, ndërsa meningjiti bakterial paraqet infeksion serioz që mund të mbarojë me vdekje nëse nuk jepet shpejtë terapi antibiotike. 

Nëse fëmija juaj ka qenë në kontakt më fëmijë që ka meningjit, lexojeni me kujdes informacionin që vijon.


Lexo më shumë: ''Meningjiti''qka eshte meningjiti,cka eshte meningjiti,cfare eshte meningjiti,meningjiti shqip,meningjiti mjekesi,cfare eshte meningjiti

Çka eshte meningjiti ?

Meningjiti paraqet inflamacion i cipave të trurit, që e mbulojnë trurin dhe palcën kurrizore. Mund të jetë i shkaktuar nga viruset ose nga bakteret. 

Meningjiti viral zakonisht është më i lehtë, ndërsa meningjiti bakterial paraqet infeksion serioz që mund të mbarojë me vdekje nëse nuk jepet shpejtë terapi antibiotike. 

Nëse fëmija juaj ka qenë në kontakt më fëmijë që ka meningjit, lexojeni me kujdes informacionin që vijon.


Lexo më shumë: ''Meningjiti''qka eshte meningjiti,cka eshte meningjiti,cfare eshte meningjiti,meningjiti shqip,meningjiti mjekesi,cfare eshte meningjiti
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat