Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka eshte Historia ?


Çka eshte Historia ?

Historia është shkencë shoqërore e cila merret me studimin e të kaluarës njerzore, prej paraqitjes së njeriut të parë në tokë e deri më sot.

Fjala “Histori” rrjedh nga latino-greqishtja që don të thotë hulumtim dhe studim i të kaluarës shoqërore.

qka eshte Historia,Cka eshte Historia,ceshte Historia,cfare eshte Historia,qeshte Historia,definicioni i historise, perkufizimi i historise,qka kuptojm me histori,me qka merret historia,qka studion historia,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat