Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Merrni njoftime per postimet e reja

Çka është hidrografia ?


Çka është hidrografia ?

Hidrografia është disiplinë shkencore e cila merret me studimin e përhapjes së ujërave në Tokë.


qka eshte hidrografia,cka eshte hidrografia,ceshte hidrografia,cfare eshte hidrografia,qka quajme hidrografi,hidrografia shqip,hidrografia perkufizimi,definicioni
Ruaje këtë faqe

Arkiva e postimeve

Na ndiqni me email për postimet e reja

Analiza, Referate, Vjersha dhe Poezi si dhe Thënie