Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është elektrodiagnostika ?

Çka është elektrodiagnostika ?

Me elektrodiagnostikë kuptojmë caktimin e reagimit të muskujve dhe nervave ndaj ngacmimeve të rrymës elektrike.


qka eshte elektrodiagnostika,cka eshte elektrodiagnostika,cfare eshte elektrodiagnostika,qfare eshte elektrodiagnostika,ceshte elektrodiagnostika,me qka merret elektrodiagnostika,
Çka është elektrodiagnostika ?

Me elektrodiagnostikë kuptojmë caktimin e reagimit të muskujve dhe nervave ndaj ngacmimeve të rrymës elektrike.


qka eshte elektrodiagnostika,cka eshte elektrodiagnostika,cfare eshte elektrodiagnostika,qfare eshte elektrodiagnostika,ceshte elektrodiagnostika,me qka merret elektrodiagnostika,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat