Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është artroplastika ?


Çka është artroplastika ?

Ndërhyrja operatore me të cilën formohet nyja që morfologjikisht dhe në aspektin funksional i përgjigjet nyjës normale quhet atroplastika.

qka eshte artroplastika,ceshte artroplastika,cfare eshte artroplastika,qka quajme artroplastike,qfare eshte artroplastika,me qka merret artroplastika,

Çka është artroplastika ?

Ndërhyrja operatore me të cilën formohet nyja që morfologjikisht dhe në aspektin funksional i përgjigjet nyjës normale quhet atroplastika.

qka eshte artroplastika,ceshte artroplastika,cfare eshte artroplastika,qka quajme artroplastike,qfare eshte artroplastika,me qka merret artroplastika,
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat