Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Çka është amshimi ?

Çka është amshimi ?

Amshimi është jeta e pafundme apo përjetësia;të qenët jashtë kohës dhe i pavarur prej saj.

qka eshte amshimi,cka eshte amshimi,ceshte amshimi,cfare eshte amshimi,cfare eshte amshimi,qeshte amshimi,amshim shqip
loading...
Çka është amshimi ?

Amshimi është jeta e pafundme apo përjetësia;të qenët jashtë kohës dhe i pavarur prej saj.

qka eshte amshimi,cka eshte amshimi,ceshte amshimi,cfare eshte amshimi,cfare eshte amshimi,qeshte amshimi,amshim shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat