Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Cilat janë shenjat dhe simptomat e meningjitit?


Cilat janë shenjat dhe simptomat e meningjitit?
 

Mund të paraqitet temperaturë e lartë, kokëdhembje e fortë, shtangim i qafës, përgjumësi e shprehur ose shqetësim, refuzim i ushqimit, pamundësi që tu përgjigjet pyetjeve të parashtruara, nëse bëhet fjalë për foshnjë , ajo nuk qetësohet kur e merrni në dorë.


Lexo më shumë: ''Meningjiti'' 


 simptomat dhe shenjat e meningjitit,meningjiti shqip,kush jane simptomat e meningjitit,kush jane shenjat e meningjitit

Cilat janë shenjat dhe simptomat e meningjitit?
 

Mund të paraqitet temperaturë e lartë, kokëdhembje e fortë, shtangim i qafës, përgjumësi e shprehur ose shqetësim, refuzim i ushqimit, pamundësi që tu përgjigjet pyetjeve të parashtruara, nëse bëhet fjalë për foshnjë , ajo nuk qetësohet kur e merrni në dorë.


Lexo më shumë: ''Meningjiti'' 


 simptomat dhe shenjat e meningjitit,meningjiti shqip,kush jane simptomat e meningjitit,kush jane shenjat e meningjitit
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat