Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per shtatorin


Vjershe per shtatorin

Çerdhet hapin dyert

Rrushi qenka nxirë

Në botë është shtatori

Muaji më i mirë

vjershe per shtatorin,poezi per shtatorin,shtatori poezi shqip,vjersha per muajin shtator,shtatori poezi shqip,poezi dhe vjersha per muajin shtator,shtatori vjersha dhe poezi shqip,poezi te bukura per muajin shtator,muji shtator poezi vjersha,vargje

Vjershe per shtatorin

Çerdhet hapin dyert

Rrushi qenka nxirë

Në botë është shtatori

Muaji më i mirë

vjershe per shtatorin,poezi per shtatorin,shtatori poezi shqip,vjersha per muajin shtator,shtatori poezi shqip,poezi dhe vjersha per muajin shtator,shtatori vjersha dhe poezi shqip,poezi te bukura per muajin shtator,muji shtator poezi vjersha,vargje
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat