Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per shkurtin


Shkurti

Nëse jam më i shkurti
S'jam dhe më i urti
Vij me shumë acar
Mjer ai që s'ka zjarr.

vjershe per muajin shkurt,vjershe dhe poezi per shkurtin,shkurti vjershe,poezi per shkurtin,shkurti poezi shqip,vjersha dhe poezi per shkurtin,shkurti poezi shqipe,poezi dhe vjersha per muajin shkurt,muaji shkurt vjershe shqip

Shkurti

Nëse jam më i shkurti
S'jam dhe më i urti
Vij me shumë acar
Mjer ai që s'ka zjarr.

vjershe per muajin shkurt,vjershe dhe poezi per shkurtin,shkurti vjershe,poezi per shkurtin,shkurti poezi shqip,vjersha dhe poezi per shkurtin,shkurti poezi shqipe,poezi dhe vjersha per muajin shkurt,muaji shkurt vjershe shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat