Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per Marsin


Vjershe per Marsin

Unë vij me një festë
Festë- me datë tetë
Ma ruani një lule
Ta gëzoj nënën vetë

vjershe per 7 dhe 8 marsin,poezi per 7 marsin,vjersha per 7 marsin,poezi per 7 marsin,7 marsi vjersha shqip,vjersha dhe poezi per 7 marsin,vjersha per nenen,poezi per nenen,poezi per mamin,poezi per mamane,vjersha per 7 marsin

Vjershe per Marsin

Unë vij me një festë
Festë- me datë tetë
Ma ruani një lule
Ta gëzoj nënën vetë

vjershe per 7 dhe 8 marsin,poezi per 7 marsin,vjersha per 7 marsin,poezi per 7 marsin,7 marsi vjersha shqip,vjersha dhe poezi per 7 marsin,vjersha per nenen,poezi per nenen,poezi per mamin,poezi per mamane,vjersha per 7 marsin
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat