Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per Majin


Vjershe per Majin

Tash rrezet e diellit
Gjithnjë më të ngrohta
E ditarët mbushen
Përditë me shumë nota

vjersha dhe poezi per muajin Maj,muaji Maj poezi,poezi per majin,maji poezi shqip,poezi dhe vjersha per muajin Maj,Muaji Maj vjershe,vjersha shqip per muajin Maj

Vjershe per Majin

Tash rrezet e diellit
Gjithnjë më të ngrohta
E ditarët mbushen
Përditë me shumë nota

vjersha dhe poezi per muajin Maj,muaji Maj poezi,poezi per majin,maji poezi shqip,poezi dhe vjersha per muajin Maj,Muaji Maj vjershe,vjersha shqip per muajin Maj
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat