Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per Janarin


Vjershe per Janarin

Janari

Unë jam janari
Dhe më krenari
Me mua
Ia nis -kalendari !

poezi per janarin,janari vjershe,vjersha per janarin,janari vjershe,poezi janari,janari poezi shqipe,poezi per janarin,janari vjersha shqip,vjersha dhe poezi per muajin janar,muaji janar vjershe

Vjershe per Janarin

Janari

Unë jam janari
Dhe më krenari
Me mua
Ia nis -kalendari !

poezi per janarin,janari vjershe,vjersha per janarin,janari vjershe,poezi janari,janari poezi shqipe,poezi per janarin,janari vjersha shqip,vjersha dhe poezi per muajin janar,muaji janar vjershe
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat