Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per Gushtin


Vjershe per Gushtin

Sa shalqinj e pjepra

Sa plazhe me fëmijë

Ngado që të nisesh

Kthehesh më i ri

Vjersha per gushtin,vjershe per gusht,poezi per muajin gusht,muaji gusht poezi dhe vjersha,vargje per gushtin,gushti erdhi poezi shqip,poezi dhe vjersha per muajin gusht

Vjershe per Gushtin

Sa shalqinj e pjepra

Sa plazhe me fëmijë

Ngado që të nisesh

Kthehesh më i ri

Vjersha per gushtin,vjershe per gusht,poezi per muajin gusht,muaji gusht poezi dhe vjersha,vargje per gushtin,gushti erdhi poezi shqip,poezi dhe vjersha per muajin gusht
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat