Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per Dhjetorin


Vjershe per Dhjetorin

Dhjetor, ti që vitet

M'i ndërron ngadalë

Të lutem vitin tjetër

Mos më harro në mal.

vjersha per dhjetorin,dhjetori vjersha dhe poezi,poezi per muajin dhjetor,dhjetori vjersha poezi vargje,muji dhjetor vjersha shqip

Vjershe per Dhjetorin

Dhjetor, ti që vitet

M'i ndërron ngadalë

Të lutem vitin tjetër

Mos më harro në mal.

vjersha per dhjetorin,dhjetori vjersha dhe poezi,poezi per muajin dhjetor,dhjetori vjersha poezi vargje,muji dhjetor vjersha shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat