Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vjershe per Adem Jasharin nga Pranvera Gajtani - Ferizaj


Adem Jashari

Kush filloi luftën i pari
Në Drenicë Adem Jashari
Kryetrimi legjendarë
Bashkë me Hamzën luftëtarë

Ata luftuan për liri
Që të mos ketë robëri
Prandaj ne nuk i harrojmë
Brez pas brezi i kujtojmë

Poezi nga Pranvera Gajtani - Ferizaj

vjershe per Adem Jasharin,poezi per Adem Jasharin,Adem Jashari poezi shqip,vjersha dhe poezi te bukura per Adem Jasharin,Adem Jashari poezi shqip,poezi te bukura per Adem Jasharin

Adem Jashari

Kush filloi luftën i pari
Në Drenicë Adem Jashari
Kryetrimi legjendarë
Bashkë me Hamzën luftëtarë

Ata luftuan për liri
Që të mos ketë robëri
Prandaj ne nuk i harrojmë
Brez pas brezi i kujtojmë

Poezi nga Pranvera Gajtani - Ferizaj

vjershe per Adem Jasharin,poezi per Adem Jasharin,Adem Jashari poezi shqip,vjersha dhe poezi te bukura per Adem Jasharin,Adem Jashari poezi shqip,poezi te bukura per Adem Jasharin
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat