Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vendlindja ime - vjershë nga Elona Bytyqi - Ferizaj


Vendlindja ime


Vendlindja ime është Kosova
E dua dhe e kujtoj me mallë
Kosova ka shumë dashuri
Ka aromë e plot mrekulli

Sa e ëmbël është vendlindja ime
Këtu kam shkollën ku gjej mësime
Këtu dhe lulet sjellin gëzime
Kjo është Kosova vendlindja ime.

Vjershë nga Elona Bytyqi - Ferizaj


vjershe per vendlindjen,poezi per vendlindjen,vendlindja poezi,poezi dhe vjersha shqip per vendin e lindjes,poezi shqip

Vendlindja ime


Vendlindja ime është Kosova
E dua dhe e kujtoj me mallë
Kosova ka shumë dashuri
Ka aromë e plot mrekulli

Sa e ëmbël është vendlindja ime
Këtu kam shkollën ku gjej mësime
Këtu dhe lulet sjellin gëzime
Kjo është Kosova vendlindja ime.

Vjershë nga Elona Bytyqi - Ferizaj


vjershe per vendlindjen,poezi per vendlindjen,vendlindja poezi,poezi dhe vjersha shqip per vendin e lindjes,poezi shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat