Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Vajza e mamit - vjershe nga Kadrije Dema - Kaçanik
Vajza e mamit

Vajza e mamit
Jam unë
Mami çdo herë
më vë në gjumë.

Më përqafon
Më ledhaton
Gjumë të ëmbël
Më uron.
        
Shkruar nga Kadrije Dema - Kaçanik

vjershe per vajzat,poezi per vajzat,vjersha dhe poezi per vajzat,vajza poezi shqip,vjersha per qika,
poezi per qika,qikat poezi shqip,vjersha dhe poezi per femrat,femra poezi shqipVajza e mamit

Vajza e mamit
Jam unë
Mami çdo herë
më vë në gjumë.

Më përqafon
Më ledhaton
Gjumë të ëmbël
Më uron.
        
Shkruar nga Kadrije Dema - Kaçanik

vjershe per vajzat,poezi per vajzat,vjersha dhe poezi per vajzat,vajza poezi shqip,vjersha per qika,
poezi per qika,qikat poezi shqip,vjersha dhe poezi per femrat,femra poezi shqip
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat