Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Trojet tona - poezi nga Shpresa Hysa - KaçanikTrojet tona

Ma dogjën shtëpinë
Ma dogjën shkollën
Ma morën lapsin
Çantën e fletoren.

Me dhunë na përzuri
Nga shtëpia
Emigrant më quajti në
Trojet  e mia.

Flamurin kuq e zi
e qëndisi Marigona
për Shqipërinë e Kosovën
për gjithë trojet tona.
          
Poezi nga Shpresa Hysa - Kaçanik

vjersha per trojet tona,trojet tona poezi,poezi per trojet tona shqip,poezi dhe vjersha shqip per trojet tona,luften,luften ne Kosove


Trojet tona

Ma dogjën shtëpinë
Ma dogjën shkollën
Ma morën lapsin
Çantën e fletoren.

Me dhunë na përzuri
Nga shtëpia
Emigrant më quajti në
Trojet  e mia.

Flamurin kuq e zi
e qëndisi Marigona
për Shqipërinë e Kosovën
për gjithë trojet tona.
          
Poezi nga Shpresa Hysa - Kaçanik

vjersha per trojet tona,trojet tona poezi,poezi per trojet tona shqip,poezi dhe vjersha shqip per trojet tona,luften,luften ne Kosove
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat