Ruaje këtë postim Ruaje këtë postim

Merrni njoftime per postimet e reja

Search This Blog

Tefik Çangë - poezi nga Fitore Hallaqi - FerizajTefik Çangë

T prbuzi shekulli q iku
E fjalën t'a thau në buzë
Për emrat që i deshte Ti
E të vranë edhe të vdekur

Po u zgjua shekulli i ri
I ri paske mbetur edhe ti
Tefik Çangë
Kosova e Shqipëria veç
hije kanë në kufi
Për ty kjo ishte-ëndrra
Fjala,vepra
E tash fli i qetë
Emrin shlirshëm t'a them.

Poezi nga Fitore Hallaqi - Ferizaj

poezi per Tefik Çangën,vjersha per Tefik Çangën,poezi dhe vjersha per Tefik Çangën  


Tefik Çangë

T prbuzi shekulli q iku
E fjalën t'a thau në buzë
Për emrat që i deshte Ti
E të vranë edhe të vdekur

Po u zgjua shekulli i ri
I ri paske mbetur edhe ti
Tefik Çangë
Kosova e Shqipëria veç
hije kanë në kufi
Për ty kjo ishte-ëndrra
Fjala,vepra
E tash fli i qetë
Emrin shlirshëm t'a them.

Poezi nga Fitore Hallaqi - Ferizaj

poezi per Tefik Çangën,vjersha per Tefik Çangën,poezi dhe vjersha per Tefik Çangën  
loading...

Related Posts :Namazi

Syzat