Please enable / Bitte aktiviere JavaScript!
Veuillez activer / Por favor activa el Javascript!
Si aplikohet parafina ? ~ Rapitful Shqip

Takvimi 2016 I Autoshkolla I Ese I Analiza I Vjersha I Lojra I Blej I Mëso Gjermanisht I Mëso shqip I

Na ndiqni me email - Follow by Email - Merr njoftime për postimet e reja

Si aplikohet parafina ?


Si aplikohet parafina ?

Parafina aplikohet në lëkurën në gjendje të lëngët me temperaturë afro 60 gradë celzius në formë të shtresave të cilat qiten me brush të posatshme,me ndihmën e kompresave ose nëpërmjet imerzionit direkt të pjesëve distale të ekstremiteteve në parafinën e lëngët.

parafina dhe aplikimi i saj,si duhet te aplikohet parafina,perdorimi i parafines,si perdoret parafina
       
   
Lexo edhe:
Scoop.it
  •